Mais oui 4 Facit Ladda Ner e-Bok

Mais oui 4 Facit ladda (läs nätet) ner e-bok (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC.MP3) – ladda ner ljudböcker

Mais oui 4 Facit (häftad)

Marie Rödemark


E-bok (PDF.TXT.DOC.EPUB.FB2.MP3) – GRATIS!Pris E-Bok:

Mais oui 4 Facit.pdf – (KR 0.00);

Mais oui 4 Facit.epub – (KR 0.00);

Mais oui 4 Facit.txt – (KR 0.00);

Mais oui 4 Facit.fb2 – (KR 0.00);

Mais oui 4 Facit.doc – (KR 0.00);

Ljudbok-pris:

Mais oui 4 Facit.mp3 – (KR 0.00).


Häftad

 • Språk: Svenska
 • Serie: Mais oui
 • Antal sidor: 40
 • Utg.datum: 2011-07-06 • LADDA NER E-BOK (PDF.EPUB.TXT.FB2.DOC):

 • Mais oui 4 Facit.pdf
 • Mais oui 4 Facit.epub
 • Mais oui 4 Facit.txt
 • Mais oui 4 Facit.fb2
 • Mais oui 4 Facit.doc

 • LäS E-BOK NäTET:

 • Mais oui 4 Facit

 • LADDA NER LJUDBOK (MP3):

 • Mais oui 4 Facit.mp3


 • Mais oui präglas av användarvänlighet, lekfullhet och aktualitet. Att träna muntlig kommunikation är en annan viktig ingrediens. Och inte blir serien sämre av den färgsprakande, moderna utformningen!

  Läs mer
  Utmärkande drag
  – Svarar mot GY 2011
  – Allt-i-ett-bok
  – Tydlig struktur
  – Fokus på kommunikativa färdigheter
  – Variation och aktualitet
  Mais oui-serien vänder sig till elever som läser Franska 1-5 både på gymnasiet och inom vuxenutbildningen. Med elevens förkunskaper som utgångspunkt och med hjälp av varierade, roliga och aktuella texter och elevaktiva övningar lotsas eleven genom grunderna i det franska språket.
  Mais oui:
  – tar vara på det eleven redan kan.
  – är lättanvänd. Eleven får stor hjälp att finna svaren på egen hand och att självständigt styra sitt arbete och ta ansvar för sin inlärning.
  – innehåller inspirerande texter: varierade, charmiga, aktuella och fräscha, med ett språk som är tänkt att användas i vardagliga situationer.
  – varierar övningarna. De är lekfulla, lättsamma, tydliga och många.
  – fokuserar på kommunikation genom de många hörövningarna och samtalsövningarna.
  – lockar eleven att undersöka boken närmare genom en ny och spännande layout.
  Mais oui 1-5 är alla uppbyggda på samma sätt. Allt-i-ett-boken består av åtta Unités. Varje Unité börjar med en målbeskrivning, sedan följer bastexter (två stycken i Mais oui 1-4, en i Mais oui 5), rikligt med övningar och slutligen en självutvärdering som knyts ihop med målbeskrivningen. Till varje Unité finns avsnittet Extra, som består av olika sorters texter med olika svårighetsgrad: lästexter, brev, realia, poesi, artiklar, vokabulärövningar och sånger. I slutet av boken finns en minigrammatik, styckeordlistor och alfabetiska ordlistor. Översättningar av bastexterna finns i Mais oui 1-4, men du hittar dem på olika ställen: i Mais oui 1 i allt-i-ett-boken, i Mais oui 2 i lärarhandledningen och i Mais oui 3 och Mais oui 4 finns översättningarna i facit.
  Den senaste "familjemedlemmen" Mais oui 5 innehåller en mängd intressanta teman: den arabiska våren, miljöproblematiken, det nutida franska författarskapet med representanter som Muriel Barbery och Anna Gavalda… Ett flertal övningar följer texterna, och både träning på att skriva olika texttyper och mer avancerade hörövningar finns i Mais oui 5.
  I den utförliga Lärarhandledningen till Mais oui 1-4 finns extraövningar, memory, kommunikativa övningar, grammatikövningar, verbuppställningar, rollspel, bildövningar och ett test att göra efter varje Unité. Lärarhandledningen ges ut som en pdf-fil på cd-rom. En lärarhandledning för Mais oui 5 planeras.
  På Lärar-cd:n finns samtliga texter, sånger och hörövningar. Ett urval av ljudfilerna finns även på en Elev-cd.
  Mais oui Pluswebb
  E-läromedlet Mais oui Pluswebb 1, 2, 3 och 4 hör till läromedelsserien Mais oui, det finns en Pluswebb för varje bok. I dem får ni tillgång till interaktiva övningar och uppgifter som ger direkt återkoppling. Här tränar eleverna på ordkunskap och grammatik utifrån bokens texter. Dessa texter och hörövningar från boken finns även inspelade så att eleverna kan lyssna på dem så många gånger de vill. Dessutom finns ett antal projekt där eleverna själva får söka efter information på internet, realiafrågesporter och videofilmer.
  Med Mais oui Pluswebb kan man möta elevernas olika lärstilar, variera undervisningen och förenkla arbetet med individualisering. Alla elever kan arbeta på det sätt som fungerar bäst för dem. Läs vad det är på www.liber.se/pluswebb
  Mais oui Onlinebok
  Mais oui finns som Onlineböcker, läs vad det är på www.liber.se/onlinebok
  Lärarljud och elevljud
  Elevens och lärarens ljud finns i två versioner med exakt samma ljudinnehåll, antingen som cd-skiva eller som nedladdningsbara mp3-filer. Man kan ladda ned de nedladdningsbara filerna via dator, mobiltelefon och surfplatta under en begränsad tid (5 år). Man får int
  TAGS:

  Ladda Mais oui 4 Facit pdf e-bok;

  Mais oui 4 Facit ladda pdf;

  Ladda ner e-bok Mais oui 4 Facit;

  Mais oui 4 Facit mp3;

  E-bok pdf Mais oui 4 Facit;

  Mais oui 4 Facit ladda ner e-bok;

  Mais oui 4 Facit epub;

  Ladda Mais oui 4 Facit txt e-bok;

  Ladda ner e-bok på svenska Mais oui 4 Facit;

  Ladda pdf e-bok på svenska Mais oui 4 Facit;

  Ladda ePUB e-bok Mais oui 4 Facit;

  Mais oui 4 Facit ladda MOBI e-bok;

  Ladda ePUB e-bok Mais oui 4 Facit;

  Ladda DOC e-bok Mais oui 4 Facit;

  Mais oui 4 Facit ePub e-bok;

  DOCX e-bok Mais oui 4 Facit;

  Ladda mobi e-bok Mais oui 4 Facit;

  Läs nätet Mais oui 4 Facit;

  Ladda Mais oui 4 Facit doc e-bok;

  Läs nätet e-bok Mais oui 4 Facit;

  Mais oui 4 Facit läs nätet e-bok;

  Mais oui 4 Facit läs nätet e-bok på svenska;

  Läs nätet bästsäljare Mais oui 4 Facit;

  Mais oui 4 Facit mobi;

  Ladda Mais oui 4 Facit fb2 e-bok;

  Mais oui 4 Facit txt;

  Mais oui 4 Facit läs nätet;

  Mais oui 4 Facit ljudbok;

  Ladda ner Mais oui 4 Facit ljudbok;

  Mais oui 4 Facit ljudbok mp3;

  Mais oui 4 Facit fb2;